Skip links

En invignings-smash vi kallar ”THE POP”!

Det är en once-in-a-lifetime-upplevelse att få vara med när ett World Trade Center invigs i Karlskrona. Vi tycker att det är så pepp och så hepp att vi döper om The Pot och WTC till THE POP för ”one night only”.

Den 10 november börjar vi med lunch på Antonio’s för att sedan ta oss bort till The Pot och smygstarta invigningsdagen med en exklusiv rundvandring i huset.

Efter lunch och rundvandring drar vi av galoscherna, putsar skorna och tar emot våra gäster på en magisk invignings-smash!

The Pot och World Trade Center är en arena med oändliga möjligheter för möten mellan dig, mig, oss och hela världen! Ett epicentrum för att växa, inspireras och utvecklas i miljöer designade för flexibilitet och hybrid. Vi på OBOS Kärnhem är mycket stolta att stå bakom denna satsning.

Vi ser fram emot att fira denna invigningsdag tillsammans med dig och att du vill vara med på både lunchen, minglet och festen. Detta är ett perfekt tillfälle att nätverka och träffa en massa spännande människor som verkar på The Pot och i Blekinge.

NÄR?
Onsdagen 10 november
kl 12:00

VAR?
Vi träffas på Antonio’s för att sedan fortsätta på The Pot, World Trade Center, Blekingegatan 1 i Karlskrona.

HUR?
Lunch där vi firar vårt fantastiska The Pot.
På eftermiddagen öppnar vi upp hela huset för ett härligt mingel. Du väljer själv om du vill stanna en timme eller hela kvällen. Vi hoppas självklart att du vill stanna kvar och fira med oss.

OSA?
Senast fredagen den 5 november.

Registreringen är stängd!

Har du frågor, kontakta oss på hej@thepot.se