Skip links

Förändra morgondagen

The Pot erbjuder rum och eventytor med högklassig digital infrastruktur anpassade för att skapa magiska möten och evenemang. Hos oss får du också tillgång till ett imponerande team av människor som vet hur du fyller dina möten med innehåll som gör avtryck. Allt från inspirerande föreläsningar, organisationsutveckling och processverktyg till facilitatorer, moderatorer och utbildningar i digital utveckling.  Vill du toppa upplevelsen med mat- och dryck skräddarsyr vi unika paket helt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss på hej@thepot.se för att boka din upplevelse hos oss!

Foajé

The Pot’s vardagsrum är perfekt för mingel och nätverkande. Foajén tar upp emot för 200 personer beroende på upplägg.

Keynote

Vår största möteslokal tar upp till 150 personer beroende på möblering och set up.

Creative

En möteslokal perfekt för kreativa workshops. Tar upp emot 20 personer.

Cube

Din egen lilla avskilda bubbla direkt i foajén.

Board

Ett klassiskt mötesrum med traditionell styrelsesittning. Här kan du samla ett tiotal personer för givande och innovativa möten.

Talk

Vårt lilla vardagsrum är perfekt för en mindre grupp på ca 5 personer. Avslappnad loungemiljö för mer intima diskussioner och samtal.

Cinema

Ett klockrent rum för presentationer och föreläsningar för upp till 12 personer.

The-Hub-210715-1

The Hub

Eget kontor, flex- och fasta skrivbordsplatser.

Takterassen

Magisk utsikt över skärgården för mingel och event.

Innehåll

Tillsammans med våra Communitypartners erbjuder The Pot ett spännande program fyllt av inspiration, föreläsningar, nätverkande och happenings. 

Vårens programpunkter presenteras snart.

Event

Tillsammans med våra Communitypartners erbjuder The Pot ett spännande program fyllt av inspiration, föreläsningar, nätverkande och happenings.

Mat & dryckesupplevelse

The Pot erbjuder catering och unik paketering kring mat- och dryckesupplevelser i samarbete med den italienska restaurangen Antonio’s. Vare sig du önskar ett frukostpaket till ditt kontor, en avsmakningsmeny till mötet eller en kulinarisk smakupplevelse för ditt event – kan vi tillsammans skräddarsy det mesta. 

Välkommen med din förfrågan – smaklig måltid!

Bli partner idag!

Tillsammans skapar vi framtiden