Skip links
Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

  • Detta program har redan ägt rum.

Vill ni få era anställda att gå från Learning to Action?

13 september, 2023 – 07:45 - 08:45

Att få till varaktig beteendeförändring som gynnar både individ och organisation.

Organisationer lägger kontinuerligt mycket resurser på utbildningar och program, internt och externt, men ofta ser man att individen sedan går tillbaka till samma beteende efter insatserna. Forskning visar att prestationen, kopplat till utbildningen, ökar från 22% till 88% om man efter utbildningsinsatser får individuell coaching. Hur härligt är inte det!

Om Zebrain:
Zebrain har skapat en världsunik digital coaching plattform vars upplägg och metod aktiverar kraftfull självinsikt som leder till ökat självledarskap och bestående beteendeförändring. Allt mätbart. Genom individanpassad digital coaching, forskningsbaserade verktyg och konkreta mätningar skapar vi tillväxt och resultat på individnivå och inom hela organisationen.

Med hjälp av plattformen möter vi individens behov av att bli sedd, växa och utvecklas utifrån sin unika situation. Vi möter organisationens behov av att effektivare gå från Learning to Action efter utbildningsinsatser och främjar den psykisk hälsan i organisationen. Vi ger siffror och konkreta lösningar på S-et i ESG, på ökad psykisk hälsa, på ökat självledarskap för ledare och anställda. Vi stöttar till stark kultur, positiv arbetsmiljö, ökad produktivitet och engagemang.

Läs mer på: www.zebrain.se/sv

På detta frukostmöte har vi fokus på frågan:
Hur får vi individer att gå från Learning to Action? Hur får vi till en varaktig beteendeförändring som gynnar både individen och organisationen (efter utbildningsinsatser)?

  • Hur man effektivt implementerar och utvärderar effekten av strategiska utvecklingsprogram
  • Hur kan man se till att investeringar i lärande- och utvecklingsprogram genererar långsiktig beteendeförändring och maximalt värde både för deltagare och organisationer
  • Vi delar med oss av insikter och lärdomar från över 100 genomförda intervjuer med HR och L&D chefer under april och maj i år. Angående vanliga utmaningar, best practices och nya smarta digitala tillvägagångssätt.
  • Vad är coaching och vilka effekter har det?

På plats finns Jessica Huge från Zebrain men även Paula Gullbing erfaren exekutiv coach och mental tränare, som är känd för många av er, hon är en av coacherna i Zebrains plattform. Hon kommer berätta om hur coachingen i plattformen går till, jämfört med Irl coaching och ge sin bild på vanliga coachingämnen, resultaten som uppnås mm.

Anmälan: jessica@zebrain.se senast 11/9.

Eventet är kostnadsfritt.
Vi bjuder på kaffe och fralla.

Detaljer

Datum:
13 september, 2023
Tid:
07:45 - 08:45

Plats

The Pot Karlskrona
Blekingegatan 1
Karlskrona, 37157 Sverige
+ Google Map

Arrangör

The Pot