Skip links

Vision

För Blekinges framtid

The Pot är en plats för människor som vill bygga broar mellan Karlshamn och världen. Som vill vara en del av utvecklingen och driva innovation och idéer in i framtiden. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt och får vår region att växa och möta en värld som är i ständig rörelse.

När människor möts, interagerar och inspireras av varandra skapas magi. Just ordet magi är en övertygelse om att människan kan påverka den fysiska världen genom kontakt med övernaturliga makter. Och övernaturliga makter kan översättas till den värld vi lever i och som hela tiden förändras och förvånar. Vi brinner för vår region men spanar på vår omvärld, lyssnar, tittar och tar in. Den tekniska revolutionen rusar fram och varje dag möts vi av nya möjligheter. Vi måste se positivt på framtiden och vara nyfikna på att ändra vårt sätt att leva, träffas, arbeta och ta till oss kunskap. Ensam är inte är stark, det vet vi, men tillsammans kan vi bli superhjältar. Vi har valt att satsa! På dig, organisationer och på människor som trivs där det händer.

The Pot är ditt vardagsrum, din arbetsplats och din inspirationskälla. Oändliga möjligheter där våra fysiska och digitala världar möts.