Skip links
Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

Live i vardagsrummet: Mattis med band + vänner

11 november – 20:00

Live i vardagsrummet är äntligen tillbaka! Efter vårens succé vill vi på Paraply och The Pot fortsätta bjuda in till exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkomna att upptäcka Karlskronas alldeles egna mötesplats och ta del av magiska kvällar fyllda av musik.

I mars kom Mattis andra album “Numer” som hyllats av både kritiker och lyssnare samt uppmärksammats av den internationella plattformen Blogotheque. Inte minst har han gjort ett namn för sig med sina inlevelsefulla och intima konserter. I kölvattnet av den nya skivan åkte han tillsammans med bandet ut på en vår-och-sommarturné med över 10 stopp, där både Malmö och Stockholm sålde ut. Nu förlängs turnén över hösten 2023 med stopp i Karlskrona den 11 november på The Pot.

Mycket har hunnit hända sen den kritikerrosade debuten “Ett tag till”. Artisten Mattis, som nästan oftare beskrivs som textförfattare eller poet, har under drygt fem år etablerat sig som en galjonsfigur på den svenska hiphopscenen. Med sina raka och säregna berättelser har han hunnit turnera Sverige runt, startat MVH Live och släppa uppföljaren Numer. En livfull berättelse som alternerar mellan frihet, flykt och framtid. Hur navigerar man när kompassnålen förlorat sitt norrläge? På skivan hörs förutom Mattis själv röster som Jaqe, Alexander Juneblad och Norea Sandberg.

Mattis med band + vänner gör fem unika stopp längs med den svenska kusten, utmed Östersjön och vidare ner till Kattegatt. Turnén gästas av flera andra svenska artister och följer den tematik som albumet Numer så omsorgsfullt kapslat in. Ny musik, en rullande Souvenir Suitcase Shop och fler överraskningar utlovas.

Hålltider
kl 18.30: Baren i The Pots foajé öppnar
kl 19.30: Insläpp till vardagsrummet
kl 20.00: Konsertstart

Läs mer och köp biljett på:
https://paraply.se/biljetter

 

Detaljer

Datum:
11 november
Tid:
20:00

Plats

The Pot
Blekingegatan 1
Karlskrona, 37157 Sverige
+ Google Map

Arrangör

The Pot