Skip links
Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

Danny Saucedo 2024 – Unplugged

29 november – 19:30

I höst åker Danny Saucedo på en lång och rikstäckande turné. Konceptet är nedskalat, akustiskt, intimt och samtidigt introducerar Danny publiken till ny musik som släpps under våren.

”Det ska bli otroligt kul att få spela min musik på ett helt annat sätt med bara tre musiker på scenen. Det blir både nya och gamla låtar som ryms i repertoaren” , säger Danny i kommentar.

Danny Saucedo, född 1986 i Stockholm, är en av vår tids mest folkkära artister, sångare, låtskrivare och underhållare. Det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid, och som fortsatt vara ett återkommande inslag i både TV-rutan och på scener runt om i landet. Dannys katalog har genererat över 350 miljoner streams, med singlar som fått hela 28 platina- och 11 guld certifieringar.

2017 markerade ett nytt kapitel för Danny när han satte upp den egna scenföreställningen “NU”, på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg. Föreställningen sålde över 150 000 biljetter. Hösten 2019 sattes en andra föreställning upp, “The Run(A)way Show”, där han lyckades med konststycket att sälja ut, bland annat, Cirkus i Stockholm hela 35 gånger.

Klicka här för att köpa biljett!

Detaljer

Datum:
29 november
Tid:
19:30
Webbplats:
https://www.nortic.se/ticket/event/58261

Plats

The Pot Karlshamn
Pirgatan 6
Karlshamn, 37438 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Paraply