Skip links
Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

  • Detta program har redan ägt rum.

Connect – En inspirerande och interaktiv upplevelse där du står i centrum

28 februari – 16:00 - 18:30

Driver du ett företag, funderar på att starta ett eller sitter inne på en massa idéer? Välkommen till Connect – en unik chans att växa både professionellt och personligt, och bli fullmatad med inspiration, kunskap och engagemang.

 

Vad hittar vi på?
• Meet a Mentor:
Boka in en 15-minuters session med en av våra 8 mentorer och få stöd och hjälp kring alla dina frågor om att starta bolag och bygga karriär.

• Master Mind Corner:
Lägg upp din fråga på bordet och få värdefull feedback från en panel av 5 mentorer. Varje session varar ungefär 15 minuter och är en chans att fånga nya perspektiv.

• Snack-Chat Station:
Nätverka över något att äta eller en kopp kaffe. Den perfekta platsen för avslappnade samtal och en chans att knyta lite nya kontakter.

• Ping Pong Tournament:
Delta i en fartfylld pingisturnering. En perfekt blandning av sport och nätverkande som garanterar många härliga samtal och skratt.

• Speed Dating with Question Cards:
Gillar du inte traditionellt mingel? Våra frågekort hjälper dig att bryta isen och få igång samtalet – alltid med en mentor till hands för stöd.

Anmäl dig till Connect idag och ge din utveckling en skjuts! Läs mer och anmäl dig här.
Sista anmälningsdag: 26 februari 2024

Arrangörer:
Connect är en del av projektet ”Främja entreprenöriell vilja och förmåga i Blekinge” med aktörerna Almi Blekinge, Coompanion Blekinge och Ung Företagsamhet Blekinge Bromölla med finansiering av Region Blekinge och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Medarrangörer är även The Pot Community, Affärsverken och BTH.

Detaljer

Datum:
28 februari
Tid:
16:00 - 18:30

Plats

The Pot
Blekingegatan 1
Karlskrona, 37157 Sverige
+ Google Map

Arrangör

The Pot